beboophotos.blogg.se

2014-03-16
16:44:32

Försök till reklam

 Mode – Stenhård: Reklam för låtsas tatueringar.

Den här bilden kom till via misstag. Jag skulle bara trycka på knappen och se hur bra ljus det var i rummet, så här finns ingen inspiration. På bilden så ser man hur ett tatuerings papper ligger lutat mot en necessär (den röd/vit prickiga i bakgrunden). Min egna tolkning av bilden är att tatueringar får en människa att se stenhård ut. Även om dem bara är fake. Personligen är jag inte så jättenöjd med bilden då jag tycker det är väldigt dålig reklam i den, men sen älskar jag hur ljuset blev och själva bilden i sig. 

 

Mode – Hett: Reklam för Sport performance underkläder.

Jag blev inte direkt inspirerad av något när jag skulle ta fotot utan jag tänkte mer på att att framställa kalsongerna på ett sätt som ingen annan har gjort. Och då tänkte jag att om jag sätter ner handen under kalsongerna så dras blicken dit då både handen och tatueringen syns. Jag valde att inte ha ansiktet med i bilden för att få en starkare känsla av att han är ensam hemma och en ”vanlig” kille som är väldigt intresserad av att ha handen i byxorna.

Jag testa mig fram för att få det bästa resultatet, olika effekter och olika vinklar för att få den mest övertygande bilden. Personligen tycker jag att bilden är riktigt bra, (kan dock bero på det är MIN pojkvän som ligger där) jag älskar hur ljuset har lyckats träffa hans bröst och axlar och sen blivit mörkare ju längre ner man kom mot kalsongkanten.